Footer menu

Välkommen till SWEA Global

Flag with flags of the worldSWEA International lanserar SWEA Global, ett medlemskap för dig som vill vara med i SWEAs unika nätverk men som är bosatt utanför dagens SWEA-värld.

Vi har fått många förfrågningar om medlemskap från svensktalande kvinnor runtom i världen som idag bor långt ifrån en avdelning.

Nu erbjuder vi dig medlemskap i SWEA Global så att även du kan ta del av allt vi har att erbjuda och bli en del av vår globala organisation.

Om du vill vara med och verka för SWEAs syften och målsättning, dela med dig av dina erfarenheter, sprida vårt nätverk vidare, är kvinna, pratar svenska, bor långt ifrån en SWEA-avdelning då är du hjärtligt välkommen att bli medlem i SWEA Global. För dig som bor i Sverige gäller våra regler för hemvändare dvs. du ska under en period varit bosatt minst ett år utomlands.

På SWEA Internationals webbplats hittar du all information om vår organisation, våra stipendier och alla våra gemensamma aktiviteter (swea.org). Du hittar också till alla avdelningar runtom i världen och du är närsomhelst välkommen att som gäst delta i deras aktiviteter.

Vidare information finns under fliken medlemskap.

Ingrid WestinVälkommen till SWEA Global. Vi ser fram emot att se dig som medlem.

Ingrid Westin