Footer menu

Mi i Kina svarar ”Varför gick du med?”

Så här svarade Mi Karlsson Bergkvist när Ingrid Westin ställde frågan: ”Varför gick du med i SWEA Global”:

Mi Karlsson BergkvistJag har blivit medlem I SWEA Global eftersom jag bor i Ningbo i Kina som ligger över hundra mil från SWEA Beijing där min närmaste avdelning finns. När jag fick veta att SWEA skulle starta Global, kändes det därför naturligt att flytta över mitt medlemskap från Beijing till Global. På detta sätt har jag möjlighet att komma i kontakt med svenska kvinnor i Kina som inte bor i Beijing, och även komma i förbindelse med andra ”Solosweor” runtom i världen.

Jag har bott i flera olika länder runtom i världen och varit med i olika SWEA-avdelningar. För mig som utlandssvensk är SWEA en ovärderlig hjälp och ett fantastiskt nätverk vars fördelar aldrig upphör att förvåna. Jag har nyligen börjat arbeta med SWEAs webplats och vem jag än haft kontakt med, har jag alltid fått positiv, snabb respons och i många fall också kontakter med stark personlig prägel.

Jag tror också att SWEA Global kommer att ge grund till att skapa nya avdelningar inom SWEA, om det visar sig att det finns ett stort antal svenska kvinnor inom en lokal region.

Med risk för att låta klichéartad är jag stolt över att vara del av SWEAs nätverk och jag är övertygad om att SWEA Global kommer att bli till stor nytta och glädje för mig och övriga medlemmar.

OBS! För att se en bild i sin helhet, klicka på bilden. För att se hela galleriet, klicka på en bild och använd pilarna (< och >) för att bläddra mellan bilderna.